• Planning van de Eemsdelta Campus

  De komende jaren staan er veel verschillende acties op de agenda in verband met de campusontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan de goedkeuring van het bestemmingsplan, het bouwrijp maken van het terrein, en het leggen van de eerste steen. De onderstaande planning geeft hiervan een overzicht, zodat u op de hoogte blijft van het stadium van de ontwikkeling.

 • Een grote ontwikkeling

  De ontwikkeling van een nieuwe scholencampus is een uitgebreid proces. Om rekening te kunnen houden met alle belangen, bewonersparticipatie te faciliteren, en een nauwkeurige besluitvorming te waarborgen, staat de campus er niet binnen een aantal dagen. Op dit moment zijn we bezig met de sloop van de bestaande gebouwen en kunnen we op korte termijn beginnen met de realisatie van de Eemsdelta campus. Zo hopen we dat de scholieren in het schooljaar 2022/2023 hier naar school zullen gaan.

 • Evenementen

  Naast de bouwplanning spelen er uiteraard ook andere zaken rondom de campusontwikkeling, zoals raadsvergaderingen, open dagen van de scholen en andere organisaties die zich inzetten voor een bruisende regio. De lijst van evenementen wordt regelmatig geüpdatet.

  10 juni

  Raadscommissie

  Klik hier voor de agenda van de raadscommissie of om de vergadering terug te kijken.

  23 juni

  Raadsvergadering

  Klik hier voor de agenda van de vergadering van de gemeenteraad of om de vergadering terug te kijken.

  Januari 2021

  Open dagen

  De scholen hebben weer open dagen! De exacte data van de open dagen volgt.

  Alle berichten
  ×