Terug naar site

Welkom op Eemsdelta Campus.nl!

Waarom deze website?

· Algemeen

Wat doe je wanneer je als school niet alleen te maken hebt met krimp, maar ook met aardbevingen? Een ongelukkige combinatie. Maar voor Stichting Voortgezet Onderwijs Eemsdelta en ROC Noorderpoort bood het een kans. Er wordt een nieuwe campus gebouwd met niet alleen vier nieuwe scholen, maar ook met ruimte voor nieuwe sportfaciliteiten, voor culturele organisaties, en een directe connectie met het bedrijfsleven. Zo wordt het méér dan alleen een onderwijscampus met profijt voor de hele regio!

Deze website verzamelt alle informatie over de nieuwe campus en is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Appingedam en Stichting Voortgezet Onderwijs Eemsdelta. Op deze manier hoeft u niet meer de vele verschillende websites af te struinen voor de gewenste informatie. Naast de algemene informatie over de locatie, de visie van de campus en het ontwerp, informeren wij u over al het nieuws rondom de campus. Wilt u hieraan bijdragen? Neem dan vooral contact met ons op via het contactformulier op de pagina contact. Samen maken wij de campus tot een succes!

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, kunt u naast deze website, ook onze Facebook en Instagram volgen. Zo wordt u vanzelf op de hoogte gesteld als er nieuwe informatie wordt toegevoegd aan de website!

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK