• Partijen betrokken bij de Eemsdelta Campus

  Bij de ontwikkeling van de campus zijn veel verschillende partijen betrokken. Daarnaast biedt deze nieuwe campus plek aan verschillende organisaties en instanties. Op deze pagina leest u welke partijen op welke manier bij de Eemsdelta Campus betrokken zijn.

 • Opdrachtgevers

  Onderstaande partijen gaven in april 2017 het startschot voor de ontwikkeling van de campus. Dit deden ze door het tekenen van een intentieovereenkomst.

 • Betrokken scholen

  Onderstaande scholen zijn betrokken bij de nieuwe campus!

  Logo Rudolph Pabus Cleveringa Lyceum

  Kans voor talent

  Het Rudolph Pabus Cleveringa Lyceum is de school voor onderwijs op havo, vwo en vwo+ niveau. De eerste jaren leggen wij een brede basis. Daarna kiezen leerlingen een zogeheten profiel, dat aansluit bij de interesse van de leerling en een mogelijke vervolgopleiding. Gedurende de gehele onderwijsperiode bieden wij extra vakken aan. Er zijn diverse projecten op het gebied van sport, wetenschap, techniek, kunst en cultuur. De school is verbonden met de mensen, organisaties, bedrijven en verenigingen uit de omgeving.

  Logo George Martens School

  Doen wat werkt

  De George Martens School is een school voor praktijkonderwijs. Uw zoon/dochter leert hier veelal door te doen. Er wordt gewerkt in periodes van 10 weken. Naast de vaste vakken, zoals Nederlands, worden er praktijklessen gegeven. Bijvoorbeeld EHBO lessen, koken, hout hakken, timmeren, verzorgen van dieren en nog veel meer. In de stageperiode kan uw zoon/dochter ervaring opdoen bij een cateringbedrijf, verzorgingshuis, groenbedrijf, winkel of autogarage.

  Logo Theda Mansholt College

  Je talent vinden en er werk van maken

  Op het Theda Mansholt College vind je je talent en maak je er werk van. Je maakt kennis met de omgeving waar je in leeft, door projecten, activiteiten, stages en excursies. Zo leer jij hoe jij kunt bijdragen aan jouw wereld!

  Logo Noorderpoort locatie Appingedam

  Wij zijn groot, maar kiezen voor 'klein'

  Beroepsonderwijs Appingedam is een kleine school met veel persoonlijke aandacht voor iedere student. Bij ons staat de praktijk centraal. Daarom werken we met praktijksimulaties en hebben we intensief contact met bedrijven en instellingen in de buurt.

 • Adviesbureau's

 • Architecten

 • Betrokken raken bij de campus?

  Om de campusontwikkeling een nog grotere impact te geven, blijven wij zoeken naar partners binnen de thema's educatie, economie, cultuur en sport. Wilt u een plek krijgen op de campus? Of heeft u een goed idee of gouden tip om de impact van de campus te vergroten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

  Alle berichten
  ×